понедельник, 29 октября 2012 г.


 24 жовтня в НВК № 16 розпочалася робота над проектами. Для старшокласникыв булла запропанована дуже широка тема: «Твоэє майбутнє у твоїх руках».
Кожному з нас хочеться бути задоволеним своїм життям. Серед багатьох критеріїв щастя одним з найважливіших для будь-якої людини є самореалізація. Хтось все життя шукає себе в різних щоразу нових зайняттях та ганяється за враженнями. Інший залишається вірний лише одному ділу, ставить перед собою цілі і надіється, що коли доб’ється найвищої з них, то все ж таки стане щасливим.
Поки що, у  15-16 років, для самореалізації  вистачає кола друзів та улюблених хобі. Але скоро, після закінчення школи відкриється обрій нових можливостей.  Людина, як кораблик у відкритому морі, повинна вибрати, в якому напрямі тримати курс. А якщо не визначиться, то нестиме її кораблик течією, вітром, хвилями незрозуміло куди. Довго носитиме, поки не приб’є до якогось берега. Але і таке плавання задоволення не принесе, і берег буде не тим, яким хотілося, та й часу втратиш багато. Тому краще зразу вирішити, чого ти хочеш у житті і яким шляхом будеш цього добиватись.
 Клас обєднався  у групи, які вирішили працювати за напрямками:
1. Група »Життя. Характер. Доля» (Нурлаєва Е., Гнатко Ю., Сурженко В., Юдіна О., Сущенко Ю., Бабакін В. ).
2.»Живи в гармонії з природою» (Обіход Н., Миронова К., Коноплянко І., Огли А., Оліхнович М.,  Домаков Ю., Маргарян С., Арутюнян Д.),
 3. «Зовнішня і внутрішня краса»( Кузьменко О.,  Попов І., Симонов Д., Арапан М., Небурачко В.,  Астрянська В., Лящ А.).
Ці три теми є складовими проекту  10-Б класу «Справжня краса. Що це?» Вирішили, що «Вісник проекту» підготує група Нурлаєвої Ельвіни, а статтю буде писати група Кузьменко Ольги.

Комментариев нет:

Отправить комментарий